„Интерком Груп Черноморски юнак“ с изключително силно представяне на ДП по спортна гимнастика - Intercom Group

dragomir-peev.jpg

Над 500 състезатели от над 20 клуба от цялата страна участваха в Държавното първенство по спортна гимнастика във всички възрастови групи, което се проведе от 2-7 Юли в тренировъчната зала на “Арена Армеец” в София.

Подпомаганият от Интерком Груп ООД варненски клуб по спортна гимнастика „Интерком Груп Черноморски юнак“, буквално отвя конкуренцията и окупира призовите места. За пореден път си пролича желязната сила на варненската спортна гимнастика със сериозно присъствие сред призьорите, доказана треньорска школа и изключителна работа с подрастващите.

Драгомир Пеев след първото място в многобоя, спечели бронз на земя, успоредка и висилка.

Велислав Вълчев стана първи на халки, висилка и втори на успоредка.

Христос Маринов е трети на кон и втори на халки. Емил Христов-първо място на кон.

При младежите Божидар Тодоров е трети на кон, а Георги Димитров спечели бронз на халки.

При юношите старша възраст Денислав Дамянов има злато на земя, бронз на халки, успоредка и висилка. Станислав Василев е втори на кон.

Сериозен пробив за варненската женска спортна гимнастика бе златото в многобоя на Яница Добрева. За първи път при жените, Варна има победителка в многобоя. Яница се пребори и за златните отличия на прескок и земя и бронзовите отличия на успоредка и греда.

Ина Димитрова спечели сребърно отличие на успоредка и греда и трета на многобой. Радостина Тодорова при кадетките е със сребро на прескок, успоредка, греда и земя.

Габриела Петрова спечели бронз на успоредка, Деница Иванова при девойките старша е бронзова медалистка на греда.

Успешната формула на желязната подкрепа на Интерком Груп и страхотната работа на треньорските екипи, които успяват да извлекат максимума от безспорните таланти, с които разполагат, направи така, че варненският клуб да е истински хит в родната гимнастика. Много състезатели от други клубове проявяват желание да се преместят във Варна и да водят подготовка в „Интерком Груп Черноморски юнак”.