Език:

Продукти

Метални конструкции

Изработката на метални конструкции  се осъществява в главния производствения цех на Интерком Груп във Варна и е с общ месечен капацитет над 250 тона. Производственият екип е висококвалифициран, с численост повече от 50 човека инженерен и изпълнителски състав, които притежават необходимите квалификационни и сертификационни документи.

В технологичното оборудване, с което разполагаме, се включват машини за газокислородно и плазмено рязане на листова стомана, ленто- отрезни машини, линия за бластиране и нанасяне на защитни покрития, апарати за електрдъгово заваряване и заваряване в защитна газова среда, пробивни машини, гилотини, преси, абканти и др. Професионалният екип има опит в изработка на метални конструкции за промишлено строителство с висока сложност.

Интерком Груп ООД предлага складове и халета тип „ФЕРМА“ и тип „РИГЕЛ“ по икономични типови проекти с разход на метал от 16 кг/м. Типизираните отвори са 6, 9, 12, 18 метра, като размерите могат да се адаптират по индивидуалните изисквания на възложителя. Интерком Груп ООД залага на съвременни технологии, автоматизирано оборудване и непрекъснат контрол. Висококвалифицираният инженерен и изпълнителски екип осигуряват отлично качество, точност и срок на изработка.

Гаранция за предлаганата продукция е внедрената система за управление на качеството, с която са покрити всички изисквания на ISO 9001:2008. Системата е сертифицирана от Germanischer Lloyd Certification GmbH с номер на сертификата QS -3515HH.

Допълнителна информация

 babarov  izotech-sofia  konna-baza-ihtiman
 konstrukciq  metalna-konstrukciq  obekt-kym-hotel-admiral