Език:

Последни проекти

Съоръжение от възпрепятстващ тип по сухоземната граница между България и Турция

Съоръжение от възпрепятстващ тип по сухоземната граница между България и Турция

 

Общото произведено количество метални конструкции за съоражението  за периода  2014г. - 2015г. е с тегло от 2500 т

Прочети още...

Проект „Интегриран градски транспорт – гр. Бургас“

Проект „Интегриран градски транспорт – гр. Бургас“

 

През 2016 в гр. Бургас бяха монтирани 26 съоражения по проект „Интегриран градски транспорт“

Прочети още...

Отстраняване авария на магистрален водопровод

На 12.02.2016 се активира свлачище, което спира водоподаването на общините Бяла....

Прочети още...

Интерком Груп

Интерком Груп ООД е един от лидерите в търговията с метали в България. Регистрирана през 1998 г., вече 20 години името на Интерком Груп е синоним на професионализъм, коректност и отлично качество. Компанията все по-успешно разгръща дейността си и в чужбина, и отдавна е затвърдила имиджа си на модерна и динамично развиваща се фирма с постоянен стремеж за подобрение и растеж.

В основната дейност на компанията влизат: търговия, внос и реекспорт на черни метали и плоско стъкло; производство на електрозаварени кръгли и профилни тръби; производство и търговия на поцинковани профили за сухо строителство и усилващи профили за PVC системи; производство на арматурна заготовка, aрмопакети и метални конструкции 

Виж още..

Транспорт и логистика

Политиката на Интерком Груп ООД винаги е била да усъвършенства качествето и обхвата на услугите, които предлага на своите клиенти и партньори. Стремежа да предложи цялостно обслужване, което да улеснява доставката до различни точки на страната и чужбина тя постига чрез своите дъщерни фирми Интерком Спед и Интерком Шипинг.

Сухопътен транспорт

trucksИнтерком Спед ООД предлага на своите клиенти пълен набор от логистични услуги, конкурентно способни навла, опитен екип от специалисти с над 10 годишен практически опит, лиценз за извършване на международни автомобилни превози и голям собствен автомобилен парк.

Към този момент компанията разполага с 10 броя открити и 40 броя закрити тежкотоварни бордови автомобили с влекачи MAN TGA440 EUR4, EUR5 и Scania - EUR6. Други 5 автомобила са оборудвани с кранове с товароспособност до 10 тона. С тях се осъществява вътрешен и международен транспорт в България и Европа, включително под покритието на карнет ТИР.

Обхвата на логистичното обслужване включва:

 • Офериране на различни възможности за транспорт с цел оптимизиране на разходите и постигане на максимално кратък срок за доставка;
 • Предоставяне на подробна информация на клиентите ни за задължителните документи (разрешителни, сертификати и др.), необходими за превозване на товара
 • Организиране на транспортирането на стоките, съгласно заявените от клиента дестинации и изискванията за отделен вид транспорт;
 • Диспониране на заявените превозни средства на указаното място и час;
 • Проследяване на транспортното средство и осигуряване на точна информация за местонахождението му;
 • Обмитяване и насочване на превозното средство към разтоварен пункт.

За контакти и запитвания:

9009 Варна,
Западна промишлена зона
Телефон: + 359 887 886751
e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Воден транспорт

Intercom-IИнтерком Шипинг ООД е динамично развиваща се логистична компания, която осъществява речен транспорт по всички европейски вътрешни водни пътища. Фирмата е собственик на 5 самоходни плавателни съда, които пътуват от делтата на р. Дунав до Келхайм, който свързва р. Дунав с р. Рейн и р. Майн и западноевропейските морски пристанища. Част от флотилията на компанията е най-големият товарен кораб плаващ под български флаг по р. Дунав – Свети апостол Тома.

Корабите на компанията превозват товари,както в насипен вид, така и в уедрени товарни единици (машини, съоръжения, части за ветрогенератори и др.)

Услуги:

 • Превоз на товари включително извънгабаритни по суша и вода
 • Брокерски услуги
 • Логистична поддръжка и спедиция
 • Агентиране на кораби
 • Наемане на специализиран персонал за плавателни средства

За контакти и запитвания:

гр. Русе,
ул. „Епископ Босилков" № 16
Телефон: + 359 82 83 21 43; +359 886 171 212; +359 889 710 578
Факс: + 359 82 83 21 43
Е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.