Език:

Продукти

Усилващи профили за PVC системи

В края на 2005 г., Интерком Груп прави поредна сериозна инвестиция в дъщерното си дружество Интерком Профил и закупува линия за производство на поцинковани студено огънати усилващи профили за PVC дограма със стандартни "П-образни" сечения. Нашите производствени линии са способни да произвеждат профили за PVC системи на световни марки като: ALUPLAST, BLICK, KMG, PROFILINK, GEALAN, BURGMAN, DECEUNINCK, DIMEX, KBE, REHAU, ROLPLASTO, SALAMANDER, VEKA, WEISS PROFIL, VIVA PLAST, THYSSEN, KOEMMERLING, TROCAL, WYMAR, WINHOUSE, RAMPLAST и др.

Модерните линии за производство, с които разполагаме, имат месечен капацитет над 3 000 000 линейни метра и осигуряват отлично качество и конкурентни цени. Компанията разполага и със чисто нова специално проектирана за Интерком Груп ООД линия за производство на широк набор от профили с нестандартна форма като G, O, L, C, U, които са непосилни за конвенционалните формоващи машини.

Модерното оборудване, отличните специалисти с дългогодишен опит, както и внедрената система за управление на качеството ISO 9001:2008 осигуриха на Интерком Груп ООД лидерски позиции не само в България, но и на Балканите. С гордост можем да зявим, че нашите клиенти от Румъния, Сърбия, Гърция, Македония, Албания, Косово и Хърватска са сред водещите производители на PVC профили в Европа.

Допълнителна информация