Език:

Продукти

Интерком Груп предлага студеновалцована стомана на листи и рулони. Изградила отлични партньорски отношения с най-големите производители на студено валцована ламарина от Европейския съюз, Украйна, Сърбия, Турция, Египет, компанията успява да отговори на разнообразните изисквания на клиентите относно качеството и произхода на ламарината.

Интерком Груп е една от водещите компаниии в България за търговия с горещовалцована ламарина и поддържа наличности с дебелина от 1,5 мм до 60 мм. Ламарината се придружава от сертификат за качество на най-големите производители на метали в света.

Интерком Груп поддържа на склад поцинкована ламарина на листи и рулони с произход Европейски съюз, Египет, Индия, Турция.

В стремежа си да задоволи нуждите на още един пазарен сегмент през 2007 г., фирмата закупува машина за изработка студеноформован трапецовиден профил LT 40, известен още като покривна ламарина. Известна със своето универсално приложение покривната ламарина се използва за покриви и стени, за изграждане на сглобяеми конструкции, облицовъчни декорации, огради и др.

Рифелова ламарина на листи и рулони - ромбоидна и сълзовидна.